Deel dit artikel:

Nieuw woningaanbod via Huize Muller Muller Makelaars: Weenderstraat 87 te Vlagtwedde

In landelijke omgeving aan doorgaande weg gelegen vrijstaand woonhuis met vrijstaande stenen schuur en vrijstaande houten garage op een perceel van 1.325 m2 grond. Aan de achterzijde is een natuurgebied gelegen.. Vanuit de woonkamer heeft u vrij zicht.

Indeling: Kleine hal, woonkamer met parketvloer, woonkeuken met laminaatvloer, kelderkast, slaapkamer, geheel betegelde badkamer met hoekbad, douchehoek, 2e wandcloset en wastafel, gang, trapkast, schuurruimte, wasruimte, toilet, achterhal.
1e Verdieping: Vaste trap naar overloop, stookruimte, 2 slaapkamers, slaap-/zolderruimte.

Grotendeels voorzien van dubbele beglazing, dakisolatie. Verwarming middels CV-gas combiketel (2006).
De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen.
De woning dient enigszins gemoderniseerd en afgewerkt te worden.

Buiten kantooruren beschikbaar op 0622193396.