Deel dit artikel:

NVM Open Huizen Dag op zaterdag 26 maart

Zaterdag 26 maart vindt de vernieuwde NVM Open Huizen Dag plaats. Geen deelnemende woningen om te bezoeken, maar de NVM-makelaars geven jou vrijblijvend advies.

Heel Nederland zit met woonvragen, daarom is de NVM Open Huizen Dag vernieuwd. De NVM-makelaars komen dit keer bij jou thuis met vrijblijvend advies.

Misschien ben je benieuwd naar de waarde van je woning of overweeg je om je huis te verkopen. Natuurlijk wil je dan weten of er ook een mooi nieuw huis voor jou beschikbaar is op een goede locatie.
Anderzijds heb je misschien een prachtig huis en wil je verduurzamen, maar weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken. 

Een NVM-makelaar kan je helpen met deze vragen. Ze gaan massaal het land in om bij jou thuis thuis, op hun makelaarskantoor, of online, vrijblijvend te helpen met al je woonvragen en wensen.

Afspraak maken

Je kunt daarom op 26 maart een afspraak maken met Patrick Muller van Huize Muller Makelaars voor een vrijblijvend advies, je kunt ons bereiken via telefoonnummer 0599-696070 of via stadskanaal@huizemakelaars.nl.

Vrijblijvend is in dit geval dus zonder verplichting en/of zonder kosten, wij zien u graag.