Deel dit artikel:

Even voorstellen! Cynthia en Danielle

Een kantoor met veel ervaring en kennis van de huizenmarkt

 

Stap je binnen bij Huize Muller Makelaars aan het Lilienthalplein in Stadskanaal dan word je hartelijk ontvangen door Cynthia en/of Danielle. Twee commercieel medewerkers met veel ervaring in de makelaardij en de hypotheekbranche. Achter de schermen zorgen zij voor het reilen en zeilen binnen het makelaarskantoor. Maar wie zijn deze twee vrouwen?

Klantcontact

Cynthia is in 2018 bij Patrick komen werken. Je kunt wel stellen, dat ze inmiddels tot de inventaris behoort. Ze komt uit de hypotheekwereld, maar de woningmarkt spreekt haar meer aan. Spijt van de overstap heeft Cynthia dan ook niet. Ze zit bij Huize Muller Makelaars echt op haar plek. “Geen dag is hetzelfde. De afwisselende werkzaamheden en het contact met klanten maakt dat ik met veel plezier naar het werk ga.”

 

In januari 2023 is Danielle het kantoor komen versterken. Na acht jaar als hypotheekadviseur te hebben gewerkt in Hoogeveen en Assen was het tijd voor iets nieuws. “Ik beschik over alle WFT-diploma’s en kon mij niet verder ontwikkelen. In de hypotheekbranche ben je medewerker of adviseur. Er waren geen uitdagingen meer voor mij. Hier valt voor mij nog veel te leren. En ik vind het leuk dat ik voor Patrick werkzaamheden uit handen kan nemen, zoals koopaktes opstellen, woningen in het systeem zetten en taxaties voorbereiden.” Begin volgend jaar start ik met de opleiding assistent makelaar!

 

“Het contact met klanten maakt dat ik met veel plezier naar het werk ga.”

Eerste contactpersonen

Cynthia en Danielle zijn de eerste contactpersonen voor klanten. “Als mensen naar ons kantoor bellen, krijgen zij een van ons aan de lijn”, vertelt Cynthia enthousiast. “Mensen bellen heel gericht om een woning te bezichtigen. Of voor een verkoopgesprek. Wij plannen alle afspraken in.” Danielle vult aan: “Mensen bellen zelden om vragen te stellen over een woning. Het is eigenlijk niet mogelijk om telefonisch iets over de woning te vertellen. Wij hebben de woning niet met onze eigen ogen gezien en weten niet meer dan wat op Funda en in de brochure staat. In de meeste gevallen adviseren we om de woning te bezichtigen. Dat begrijpen mensen dan ook wel. Patrick is bij de bezichtiging aanwezig. Als er vragen zijn, kan hij die direct beantwoorden. Hij kent alle ins and outs.”

 

De enorme gekte op de woningmarkt is iets afgenomen, maar het is nog steeds druk. “In coronatijd kregen we soms vijf huizen tegelijkertijd in de verkoop. Dat is nu niet meer het geval. Nog steeds worden woningen snel verkocht.” Cynthia legt uit: “De meeste woningen worden binnen een week of twee verkocht. Dat is heel snel!”