Gratis waardebepaling bij Huize Muller Makelaars

 

 

Ben je van plan om binnenkort je woning te gaan verkopen? Wij komen graag bij je langs voor een gratis waardebepaling en een advies op maat.

Als je overweegt om je huis te verkopen, dan is een waardebepaling het juiste startpunt. Door middel van een waardebepaling weet je wat je huidige woning waard is en wat de woning realistische gezien zal gaan opleveren in de huidige tijd. Onze makelaar Patrick Muller komt graag bij je langs voor een gesprek en een advies op maat! Onze waardebepaling is gratis en vrijblijvend!

Een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatie. Een waardebepaling is een nauwkeurige indicatie van de verkoopwaarde van de woning, uitgevoerd door een ervaren verkoopmakelaar. Een taxatie wordt uitgevoerd door een taxateur, met als doel een officieel taxatierapport voor (bijvoorbeeld) het oversluiten van een hypotheek. Overweegt u verkoop van de woning, dan is een waardebepaling de juiste keuze.

Benieuwd naar hoe wij werken? Kijk eens onder het kopje ‘verkoop’ hier staat onze werkwijze stap voor stap uitgelegd.

Succesvol en snel je woning verkopen?

Voor een vrijblijvend gesprek over de verkoop van uw woning neemt u contact op met­ HUIZE MULLER MAKELAARS, makelaar van goede huizen!­