Over ons

‘Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij een makelaar. Persoonlijk contact, aandacht en eerlijke dienstverlening staan voorop!’

Wij zijn een actief en vooruitstrevend full-service makelaarskantoor in de omgeving van Stadskanaal dat dagelijks betrokken is bij de woningmarkt, wij weten wat er speelt en kunnen daarom een realistische visie over de woningmarkt geven. Daarom zijn wij voor u het juiste makelaarskantoor wanneer u uw woning wilt verkopen of aankopen. Onze gecertificeerde NVM-makelaar Patrick Muller heeft inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring als makelaar in Stadskanaal en omgeving.

 

Klantwaardering 9,8! (inmiddels meer dan 310 klantbeoordelingen).

Klanten beoordelen ons het hoogst op de onderdelen ‘klantvriendelijkheid’, ‘Persoonlijke aandacht’, ‘Deskundigheid’, ‘Informatieverstrekking’, ‘Afspraken nakomen’ en ‘Bereikbaarheid’. Bekijk de uitgebreide beoordelingen van onze klanten op onze eigen website (www.huizemuller.nl) bij KlantenVertellen.

Wij hanteren een marktconforme verkoopstrategie om uw woning juist in de markt te zetten. Want hoe realistischer de vraagprijs hoe groter de kans op een snellere en succesvolle verkoop van uw woning!

En dat alles ook nog eens tegen een gunstig tarief. Duidelijke en transparante afspraken, en heel belangrijk, geen verrassingen achteraf!

Meer weten? Kom dan gerust eens langs op ons kantoor aan het Lilienthalplein 26 te Stadskanaal. De koffie/thee staat voor u klaar! Of plan een afspraak met ons en maak kennis met onze persoonlijke dienstverlening en service.

Buiten kantooruren is onze makelaar Patrick Muller ook bereikbaar op 06-22193396.

 

Download hier ons woonmagazine.

Onze medewerkers

Patrick Muller
Eigenaar / Makelaar
Buiten kantooruren beschikbaar op 0622193396.
Danielle Westerbeek
Commercieel medewerkster
Cynthia Meijer
Commercieel medewerkster

Succesvol en snel je woning verkopen?

Maak een vrijblijvende afspraak met NVM-makelaar Patrick Muller, makelaar bij Huize Muller Makelaars