Taxaties

Dat doe je snel en goed met ­NVM-makelaar Patrick Muller, makelaar bij Huize Muller Makelaars!

  • Deskundig advies
  • Werkt met NWWI / Taxateursunie
  • Maakt gevalideerde rapporten
  • Rapporten worden door alle banken geaccepteerd.

Offerte aanvragen

NVM Makelaar Patrick Muller verzorgt de taxatierapporten voor diverse doeleinden. ´Door mijn lidmaatschap bij de NVM, mijn registratie in het register VastgoedCert en mijn aansluiting bij het NWWI, worden mijn taxatierapporten door alle geldverstrekkers en de belastingdienst geaccepteerd. Tevens voldoen mijn rapporten aan aangescherpte normen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG)´.

Het verzorgen van een taxatierapport voor een woning of appartement bieden wij voor een zeer concurrerend tarief aan. Alle taxaties worden uitgevoerd voor een vast bedrag. U weet vooraf dus precies waar u aan toe bent.

Gratis waardebepaling?
Let op; een waardebepaling is GEEN taxatie.

Bent u benieuwd naar wat uw woning ongeveer waard is? En heeft u deze waarde niet nodig voor de hypotheek, verzekering of belastingdienst? Maak dan een afspraak via telefoonnummer 0599-696070 voor een gratis waardebepaling.
Naar aanleiding van de inspectie om en door de woning, de prijsontwikkeling van de buurt/markt ontvangt u een advies verkoopprijs van de huidige waarde van uw woning.

Succesvol en snel je woning verkopen?

Voor een vrijblijvend gesprek over de verkoop van uw woning neemt u contact op met­ HUIZE MULLER MAKELAARS, makelaar van goede huizen!­