Verkoop

Dat doe je snel en goed met ­NVM-makelaar Patrick Muller, makelaar bij Huize Muller Makelaars!

 • Volledig ontzorgen
 • Deskundig advies
 • Het maximale uit de verkoop
 • Snel verkocht
 • Geen administratieve ballast
 • Tijd over voor andere dingen
 • En dat alles voor een scherp verkooptarief!

Offerte aanvragen

Het verkoopproces

Bij NVM Makelaar; Huize Muller Makelaars begeleiden wij onze klanten gedurende het gehele verkoopproces. Hieronder ziet u welke stappen wij met u nemen in dit proces.

 1. Vraagprijs bepalen
  Voor je woning wil je een goede prijs vragen. Maar wat is een goede prijs? NVM-makelaar Patrick Muller adviseert je bij het vaststellen van de vraagprijs en doet hiervoor grondig onderzoek. De uitkomst is een vraagprijs waarbij je het meest gebaat bent: een REALISTISCHE VRAAGPRIJS.
 2. Publiciteitsplan opstellen
  Patrick Muller zet niet alleen een bord in de tuin. Hij doet veel meer dan dat. Hij bepaalt in overleg met jou de verkoopstrategie, gebaseerd op onder andere de marktsituatie en het tijdsbestek waarbinnen je de woning wilt verkopen.
 3. Woning verkoopgereed maken
  De eerste indruk is erg belangrijk. Zorg dat je woning er netjes uitziet. Wij zorgen voor een goede fotorapportage door een professioneel fotograaf.
 4. Bezichtigingen
  Huize Muller Makelaars coördineert en begeleidt de bezichtigingen.  Jeanet Koops is de contactpersoon voor potentiële kopers en zij kunnen bij hem terecht met al hun vragen en voor de brochure van je woning. Als ze geïnteresseerd zijn in een bezichtiging plant de makelaar een afspraak in na overleg met jou en de potentiële koper.
 5. Onderhandelingen
  Niet in iedereen schuilt een geboren verkoper. Daarom is het fijn dat je het niet zelf hoeft te doen, maar kunt overlaten aan je makelaar Patrick Muller. Hij weet van de hoed en de rand en staat je bij met advies. De controle over het onderhandelingsproces verlies je nooit, want uiteindelijk beslis jij voor welke prijs je je woning verkoopt.
 6. Ondertekening van de koopovereenkomst
  Samen met de koper spreek je een verkoopprijs af. Daarnaast maak je samen afspraken over andere belangrijke onderdelen van de koopovereenkomst zoals de datum van levering, ontbindende voorwaarden of een lijst met roerende zaken – gordijnen, vloerbedekking, verlichting – die al dan niet tegen een bepaalde vergoeding kunnen worden overgenomen. Deze afspraken worden schriftelijk vastgelegd in een koopovereenkomst.
 7. Naar de notaris
  Het koopproces is bijna afgerond. De laatste stap is het ondertekenen van de akte van levering bij de notaris en het afronden van het financiële gedeelte.
 8. De verkoop is afgerond
  Het verkoopproces is klaar. Gefeliciteerd! Je woning is verkocht!
  Natuurlijk blijft Huize Muller Makelaars voor je klaar staan mocht je nog vragen hebben of van andere diensten gebruik willen maken.

Deze huiseigenaren gingen u voor:

Succesvol en snel je woning verkopen?

Voor een vrijblijvend gesprek over de verkoop van uw woning neemt u contact op met­ HUIZE MULLER MAKELAARS, makelaar van goede huizen!­